Няколко лафа за мен

Лекар съм, а отначало анализа на футболните мачлета ми бе само хоби, което постепенно пререстна в сериозно и отговорно занимание.

Професионална биография

Завърших медицина през 1988 година, работил съм на различни позиции в нашето здравеопазване: като участъков лекар, инспектор в отдел "Контрол" на РЗОК, а от 2002 година досега работя в системата на спешната медицинска помощ у нас. Специалист съм по вътрешни болести и клинична фармакология; доктор на науките в областта на лактологията /отделянето на лекарствените продукти чрез кърмата и тяхната токсичност за новороденото/. Понастоящем работя в София.

Относно футболните прогнози

  • Близо 6 години разработвах в свободното си време напълно нов алгоритъм за прогнозиране на футболните мачове, но той отразява не %-ти вероятност, а движението на векторите на силата в даден футболен мач и поради това е трудно разбираем за много хора, които са свикнали да виждат готовите %-ти на предикциите. Наложи се да отворя и модифицирам алгоритъма на една стара програма за предикции наречена BETTINGGENIUS и да инфилтрирам в техният моя алгоритъм, за да се получи добра визуализация на моята идея за предикции на футболните мачове по начин, който е разбираем за всички, които залагат.
  • На практика обаче, за да имате удовлетворение от вашите залози, е необходима не само добра система за предикции, но и добър съветник относно това какви суми да залагате на отделните мачове. Без такъв помощник, наречен от мнозина BETSIZER ще е невероятно трудно да управлявате успешно своят банкрол. Затова разработих и ексеклска таблица с няколко модифицируеми от вас, според вашето желание алгоритъма управляващи средствата, които сте отделили за вашето забавление под формата на залагане на футболни мачове.
Dimitar Kehayov MD