Малко история относно създаването на SoccerBettingExpert

Интересът ми към футболните игри е наследствен вероятно, защото всички в рода ни, включително и майка ми са големи запалянковци. Залагам активно от 2004-та година, като първият ми избор за букмейкър бе Уилям Хил /тогава още нямаше лицензиране/, като ползвах закупена по-рано програма за генериране на футболна статистика и респ.прогнози, но уви нейната познаваемост бе средно малко над 51% - като обощени данни за отделните шампионати. В хода на поддръжката на базите данни необходими за правилното функциониране на програмата постепенно забелязах известни зависимости като например, че ако слабият гост/домакин удържи до 60-70-тата минута равенство срещу по-силен противник, то е много вероятно той да е победителят и много други. Така се зароди идеята да обощя тези зависимости в една стройна система за предикции на крайният изход от футболните двубои - процес, който продължи около 6 години и бе съпроводен с извършването на невероятно много тестове и проверки. Работех върху своят алгоритъм в свободното си време като хоби просто, но понякога това означяваше и над 12 часа дневно, в почивните дни, интензивна работа.

Разумно залагане на футболни двубои

Надавяме се прочитането на тази страница да е само от обикновено любопитство..., но ако имате нужда от помощ да овладеете малшансовете си, моля звънкайте по телефона или ни пишете на посоченият по-горе мейл.

Изключително важно е авансово да можете да прецените риска си, поемането на един пресметнат риск е наполовина гаранция срещу неуспехите!

Нашето продложение е следното: АКО ИСКАТЕ ДА СЕ ПРИДЪРЖАТЕ КЪМ РАЗУМНО ЗАЛАГАНЕ оставете на нас да определиме Вашият риск, а Вие ако желаете после ни послушайте или не...изборът е напълно ваш. Просто ни дайте посочените данни в началната страница на сайта и до 1 час ще ви върнем данните за Вашият риск. Идеалният вариант би бил вие да изберете мачле от наблюдаваните от нас дивизии, но дори да не е така пак разполагаме с математически модел, който ни позволява да сме Ви от полза! Става въпрос за бетинг консултация, чиято цена е 25 евра на футболен мач, платими авансово по банков път, google pay или paypal.

Считам, че предложението ни представлява ценност и уникалност на услугата у нас и ще е от несъмнена взаимна полза.

Добре е да знаете:

Инвестирането в спорт изисква определени познания, точно както всеки друг вид бизнес. Ако не сте добре запознати със спорта или не знаете основните стратегии за игра и поддържане на „банкрол“, тогава неизбежно ще загубите парите си. За да можете успешно да залагате на спорт, е необходимо редовно да изучавате и овладявате съвременни техники. спортните залагания са за математически закони, а не за късмет или късмет!