<

Продажба на високопрецизирани футболни прогнози

Генерирането на футболни прогнози е тежка и отговорна работа, която е свързана с поддържане на големи бази от данни за изиграните футболни мачове + сериозен комплексен анализ на всеки един отделен мач мач и при все това нищо не е индулгенция срещу неуспехи! На долният скрийншот са показани сумаризираните данни от малка част от моите предикции, които са предназначени за Вас. Вече съм Ви запознал със съдържанието на отделните абвеатури и както сами виждате се касае за напълно реални и адекватни прогностични предложения.

SoccerBettingExpert results of the system for predictions

 

Моето инвестиционно предложение засега към Вас е:

Пакет от седмични прогнози !

Предлагам Ви пакет от моите седмични прогнози, които са съпроводени с линеарен, незадължителен за вас размер размер на залога за всяка една от тях. Например за този укенд са генерирани 54 прогнози.

Какво ще получите можете да видите, като активирате този линк... Вие си извършвате след получаването на файла на вашият мейл сами бетинг изборите! Очаквана успеваемост при добра селекция от ваша страна между 65% и 72% - средно 66.7%, което не е малко...

Цената на моят труд за ПАКЕТА ОТ СЕДМИЧНИ ПРОГНОЗИ е 13 евра за 1 пакет тоест за 1 седмица на уикенд базис. Плащането е авансово и се извършва по: 1/ банков път с прост банков превод по моя сметка в евра разкрита в Булбанк; 2/ PayPal - получател: medicine@dir.bg & 3/ GooglePay - получател:  dr.d.kehayov13@gmail.com

VIP футболни прогнози с успуваемост над 70%

Касае се за индивидуален клиентски подход от моя страна, като се предлагата само високоселектирани прогнози със съответната аргументация към тях, авансово. Доказателственият материал ще бъде във вида, в който го виждате по-долу:

VIP soccer's prognosis evidence

Допълнително получавате предложение за размера на сумата, която да изразходвате за този мач. Размерът на този залог е определен на основата на банкрол от 100 евра, като ако вашият банкрол е примерно 1000€ просто умножете сумата по 10, а ако вашият банкрол е примерно 50€ разделете посочената сума на 2. Стриктното спазване на размера на залаганата сума е единствената гаранция за получването на чудесни финансови резултати!

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА: За да ползвате тази услуга трябва да се регистрирате /напълно безплатно завинаги е при моноползване на услугата/ в Bitrix 24, след което трябва да ми съобщите името на вашият потребителски профил там и ще ви асоциирам към моя проект и ще получавате в реално време моите прогнози през целият месец директно на вашият телефон или десктоп!

Цената на един абонамент за месечни прогнози е 333€ платими по гореописаните начини

Вида на прогнозите, които ще получавате е следният или подобен:

 

Soccer Prediction

Засега предлаганите прогнози са предимно от мачлета в Южна Америка, Азия и по-малко от Европейските шампионати, като това подлежи на корекция във времето и от следващият футболен сезон ще преобладават европейските мачове.

Илюстрация на моята добре балансирана бетинг стратегия можете да видите по-долу сами.

Balanced betting strategy

 

Кратка харастеристика на моите прогнози:

  • Сумаризирана успеваемост около 72%.
  • Осреднен размер на ползваните букмейкърски коефициенти 1.93
  • Архие скоре 2.6, което означава че вероятността да ви предлагам напълно случайни и измислени произволно резултати е под 10%
  • Т-скор 2.36, което означава много голяма достоверност на ползваните от мен % за отразяване вероятността от настъпването на едно събитие тоест реално работещи мои коефициенти
  • Среден размер на залаганата сума - 8.32 €
  • Среден размер на печалбата от 1 моя прогоза /тук се сумират успешните и неуспешните предикции обаче/ е 2.56€
  • YELD - 30.42% !
  • Актуален ROI - 19%, това на пръв поглед е ОК, но на практика отразява една доста агресивна бетинг стратегия !!!